What's new

Werken bij Franssen Keukens

Werken bij Franssen Keukens
29/09/2022

Werken bij Franssen Keukens? Onze keukenspecialist Lanthe vertelt je hoe dat voor haar aanvoelt...

Al meer dan vijf jaar werk ik met veel plezier bij Franssen Keukens in Maasmechelen. Doordat wij nog écht maatwerk uit eigen ateliers aanbieden aan de klant zijn de mogelijkheden in ontwerp en materiaalkeuze eindeloos. Dit zorgt voor een grote creatieve vrijheid bij het tekenen wat voor mij de job extra leuk maakt.

Maar een leuke job, zou natuurlijk niets zijn zonder toffe collega’s & een plezante sfeer.  Zit ik met vragen: dan kan ik steeds terecht bij het team & bij onze sales manager. Samen zoeken we naar een oplossing en mogen we meebouwen aan de toekomst van Franssen Keukens.

En als kers op de taart is er natuurlijk het nauw contact met de klant…van bij de start van een project tot ver na de oplevering. Klanten die me enthousiast foto’s sturen van hun ‘vers’ geplaatste keuken: daar wordt ik happy van!

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Franssen Keukens blijft groeien...en daarom blijven wij ook steeds op zoek naar nieuwe collega's: van plaatsers tot keukenadviseurs.

Neem een kijkje op onze vacaturepagina voor een overzicht van de openstaande vacatures. Staat jou droomjob er niet tussen? Solliciteer dan spontaan door je CV en een korte omschrijving van je motivatie door te sturen naar personeel@franssen.be. Contactpersoon vacature: Marianne Brands (011 39 88 58.)

 

Ik ga akkoord