What's new

Trend: natuur in je keuken

Trend: natuur in je keuken
28/08/2019

Steeds meer zien we natuurelementen verschijnen in de keukenwereld. Je moet hierbij niet automatisch aan groene kastjes denken, maar wél aan het gebruik van natuurlijke materialen, aardetinten en mini kruidentuintjes. 

Natuurlijke materialen en kleuren

Breng het natuurgevoel naar je keuken door te werken met natuurlijke materialen. Zie je graag eik? Kies dan voor eiken keukenfrontjes. Als je toch andere materialen verkiest, kan je werken met aardetinten. Zorg voor de finishing touch door het gebruik van houten keukenaccessoires zoals een toffe snijplank of een mooie pot voor je keukengerei in op te bergen. 

Mini kruidentuin

Een paar kruidenplantjes op je aanrecht kleden je keuken direct aan én ze zorgen voor kleur in je interieur. Het is niet alleen mooi voor het oog, maar ze zijn ook functioneel. Zeg nu zelf... wie voegt er nu niet graag een beetje basilicum of bieslook aan zijn of haar avondeten toe voor wat extra smaak!

Een stapje verder

De echte durvers gaan all the way en opteren voor een gewaagd behangpapier. Onze klant (foto) waant zich iedere dag in de natuur door te kiezen voor een bosprintje. Resultaat geslaagd!

Ik ga akkoord