What's new

Tafelen in stijl: de leukste inspiratie voor je feesttafel

Tafelen in stijl: de leukste inspiratie voor je feesttafel
02/12/2019

Organiseer je binnenkort een eindejaarsetentje? Met deze leuke inspiratie maak je je feesttafel net zo partyproof als jijzelf. Aan (feest)tafel!

Landelijk
Heb je een landelijke keuken? Dan hou je ongetwijfeld van gezelligheid. Oók aan tafel! Leg je feesttafel gezellig vol met sfeervolle kaarsjes en decoratie. Leuk detail: bevestig een zelfgebakken koekje aan de servetten. Ideaal voor wie tussen de verschillende feestgangen door toch nog een klein hongertje heeft.

Trendy
Als een trendy keuken helemaal jouw ding is, kan ook op je feesttafel een vleugje glamour niet ontbreken. En wat is glamoureuzer dan een kerst die zwart met goud kleurt? Combineer stijlvolle zwarten servetten met gouden accessoires zoals lintjes en pak je borden én je gasten eens helemaal in.

Design
Het wordt een witte kerst ... met luxueuze zilveren accenten. Of toch voor eigenaars van een designkeuken, want deze onsterfelijke kleurencombinatie geeft je feesttafel extra allure. Schrijf bijvoorbeeld de naam van je gasten op een zilveren kerstbal: dat is niet alleen mooi, maar ook handig als je niet wil dat je kibbelende nonkels te dicht bij elkaar zitten.


Tijdloos
Fan van tijdloze keukens? Breng de natuur dan op je feesttafel met bladeren, dennenappels en houten onderzetters. Met deze natuurlijke decoratie zou je je tijdens het feestmaal bíjna in een hutje in het groen wanen.

 

Ik ga akkoord