Keukentoestellen

De kers op de taart: de toestellen

Omdat jouw keuken alleen het allerbeste verdient, werken we voor je toestellen samen met de betere kwaliteitsmerken zoals Bosch, Siemens, Neff, Miele, Novy, Smeg, Bora en Whirlpool.

Kookplaten Ovens Dampkappen Vaatwassers Koelkasten Spoelbakken Kranen Diversen

Kookplaten

Inductie

Onder de kookzone bevindt zich een elektrisch inductiespoel, dat begint te werken wanneer je een pot of pan op het vuur wil verwarmen. Dat gaat razendsnel, vergeleken met keramisch koken.

Keramisch

Bij keramisch koken zit er een verwarmingselement onder de kookplaat, dat begint te werken wanneer je het vuur aanzet.

Gas

Koken op gas is en klassieker. Bovendien is de vlam heel makkelijk regelbaar. Ook het schoonmaken is minder moeilijk dan men vaak denkt, zeker met deze tips.

Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje bij deze voor- en nadelen van elk type kookplaat.

Ovens

Combi microgolf

Een combi microgolfoven combineert oven, grill en magnetron in één apparaat. Superhandig als je niet te veel plaats wil verliezen in de keuken!

Oven

Een goede oven is natuurlijk een must in élke keuken. Je tovert er immers in een wip een heerlijke taart of krokante pizza mee op je bord. Houd je niet van schoonmaken? Overweeg dan een pyrolyse oven.

Stoomoven of combi stoomoven

Een stoomoven heeft een ingebouwd waterreservoir dat water opwarmt en stoom produceert. Dit proces verbetert de smaak van je eten en zorgt voor een beter behoud van de vitamines. Of ga voor de combi stoomoven, een alleskunner die gezond stoomkoken, klassiek bakken en braden combineert.

Voor welke oven je ook kiest, met deze tips krijg je ‘m altijd weer proper.

Dampkappen

Een dampkap moet voornamelijk damp en etensgeuren afvoeren, maar dat wil niet zeggen dat hij niet mooi kan zijn! Bij Franssen Keukens zijn er heel wat verschillende manieren om je dampkap te integreren in je keuken.

  • Dampkap ingebouwd in schouw
  • Dampkamp weggewerkt in verlaagd plafond
  • Telescopische dampkap in hangkast
  • Vrij hangende dampkap in RVS
  • Dampkap geïntegreerd in de kookplaat
  • Dampkap achter de kookplaat in het tablet (Downdraft)

Moeilijk keuze? Wij helpen je op weg!

Vaatwassers

Een vaatwasser wordt meestal naast de spoelbak geplaatst. Indien mogelijk plaats je hem best op hoogte, zo hoef je niet te diep door je knieën te gaan bij het in- en uitladen. Bovendien zijn er ook heel wat verschillende indelingen, zodat jij er zeker eentje vindt die perfect bij jouw afwasbehoeftes past.

Koelkasten

Bij Franssen Keukens werken we het liefst met koelkasten met koelzones die apart zijn in te stellen. Zo krijgt elk voedingsmiddel zijn ideale temperatuur en kun je dus veel langer van je boodschappen genieten.

Inbouwkoelkast

Een inbouwkoelkast is ingebouwd in je keuken in hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als de rest van de fronten zodat je één mooi geheel krijgt.

Vrijstaande koelkast

Een vrijstaande koelkast heeft 1 of 2 deuren en heeft niet hetzelfde front als de rest van de keuken.

Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast, indien gewenst met een handige ijsblokverdeler.

Spoelbakken

Enkele spoelbak

Een enkele spoelbak is handig bij kleinere keukens, als je niet wil inboeten op het oppervlak van je werkblad.

Anderhalve spoelbak

Dit is een grote spoelbak, gecombineerd met een kleiner exemplaar. Handig bij het afwassen en schoonmaken van groenten!

Dubbele spoelbak

Een dubbele spoelbak is heel handig als je vaak en graag kookt, maar je hebt er wel wat ruimte voor nodig in je keuken.

Spoelbak met of zonder afdruip

Was je vaak met de hand af? Dan is een spoelbak met afdruip handig om je vaat op te plaatsen zonder je keukenwerkblad te beschadigen.

Kranen

Klein en minimalistisch, of liever extralang en designlook? Bij onze leveranciers Franke en GROHE vind je gegarandeerd de kraan voor jouw spoelbak.

Vast of uittrekbaar

Als je vaak groenten spoelt en vette pannen moet reinigen, is een uittrekbare kraan erg handig omdat je dan gericht kunt sproeien.

Chroom of RVS

Chroom brengt licht in je keuken, terwijl een kraan in roestvrij staal corrosiebestendig en volledig poriënvrij is, waardoor het makkelijker te reinigen is.

Kraan die direct kokend water levert

Handig voor theedrinkers of om pasta extra snel op tafel te krijgen: een kraan die onmiddellijk 100 °C kokend water geeft.

Diversen

Espressoautomaat

Wie graag koffie drinkt, kan opteren voor een ingebouwde espressoautomaat die naadloos in het design van de keuken overgaat.

Warmhoudlade

Koken alsof je een chef in je eigen restaurant bent? Met een warmhoudlade warm je je borden alvast op, alvorens ze te dresseren. 

Vacuümlade

Met één druk op de knop laat je je gerechten vacuümtrekken, waardoor alle aroma’s behouden blijven en je ze veel langer kunt bewaren.

Actie op AEG & Zanussi

Lees meer ›

Promoties

Lees meer ›
Ik ga akkoord