Smaakt dit interieur naar meer?

Maak dan vlug een afspraak ›

Smaakt dit interieur naar meer?

Maak dan vlug een afspraak ›

Smaakt dit interieur naar meer?

Maak dan vlug een afspraak ›

Niet enkel een keuken, maar een volledig interieur maken wij op maat.

Laat je vooral niet door onze naam Franssen Keukens misleiden, want Franssen staat niet alleen bekend voor zijn keukens, maar ook voor zijn maatkasten, binnendeuren, plankenvloeren en badkamermeubels. De maatkasten en badkamermeubels worden, uiteraard net zoals onze keukens, in ons eigen atelier gemaakt, waardoor we een hoogwaardige afwerking kunnen garanderen. Onze showroomadviseurs tekenen samen met jou een ontwerp uit, volledig naar eigen smaak. Ook hier zijn er uiteraard verschillende stijlen mogelijk, gaande van landelijk tot modern.

Samengesteld parket

 

Ons samengesteld parket bestaat uit een toplaag van massieve eik van 4 millimeter, met hieronder 12 millimeter berkenmultiplex. Kiezen voor samengesteld parket is kiezen voor stabiliteit. Een volledig massieve plankenvloer is anno 2020 steeds moeilijker te verwezenlijken omwille van diverse EPB-systemen, luchtvochtigheid, droogtijden etc.
 

KOM EEN KIJKJE NEMEN IN ONS ATELIER!

 

Wij beschikken over een gevarieerd aanbod van samengesteld parket met verschillende breedtes en lengtes. Kom je graag een kijkje nemen? Dat kan! Deze parket is te bezichtigen in ons atelier in Pelt. Neem op voorhand contact op met een showroomadviseur in jouw buurt om een bezichtiging in te plannen.
 

MEER INFO

 

  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Verschillende sorteringen van rustiek tot 1+1 bis.
  • Lengtes tot en met 2,45 m.
  • Geschuurd en onbehandeld.
  • Deze vloeren kunnen zwevend of verlijmd geplaatst worden.
  • V-groef.

Rustiek

1 + 1 bis

Ik ga akkoord