Smaakt dit interieur naar meer?

Maak dan vlug een afspraak ›

Smaakt dit interieur naar meer?

Maak dan vlug een afspraak ›

Smaakt dit interieur naar meer?

Maak dan vlug een afspraak ›

Smaakt dit interieur naar meer?

Maak dan vlug een afspraak ›

Niet enkel een keuken, maar een volledig interieur maken wij op maat.

Laat je vooral niet door onze naam Franssen Keukens misleiden, want Franssen staat niet alleen bekend voor zijn keukens, maar ook voor zijn maatkasten, binnendeuren, plankenvloeren en badkamermeubels. De maatkasten en badkamermeubels worden, uiteraard net zoals onze keukens, in ons eigen atelier gemaakt, waardoor we een hoogwaardige afwerking kunnen garanderen. Onze showroomadviseurs tekenen samen met jou een ontwerp uit, volledig naar eigen smaak. Ook hier zijn er uiteraard verschillende stijlen mogelijk, gaande van landelijk tot modern.

Nu tijdelijke kennismakingsactie: €2 korting per m².

WAAROM KIEZEN VOOR SAMENGESTELD PARKET?

Met samengesteld parket kies je voor het beste van twee werelden. De warme uitstraling van het hout blijft behouden, maar je krijgt er alle voordelen van plaatsing en gebruik bovenop. Dit allemaal zonder dat je op kwaliteit moet inboeten. Ons samengesteld parket bestaat uit een toplaag van massieve eik van 4 millimeter, met hieronder 12 millimeter berkenmultiplex. Kiezen voor samengesteld parket is kiezen voor stabiliteit. Een volledig massieve plankenvloer is anno 2019 steeds moeilijker te verwezenlijken omwille van diverse EPB-systemen, luchtvochtigheid, droogtijden etc.

KOM EEN KIJKJE NEMEN IN ONS ATELIER

Wij beschikken over een gevarieerd aanbod van samengesteld parket met verschillende breedtes en lengtes. Kom je graag een kijkje nemen? Dat kan! Deze parket is te bezichtigen in ons atelier in Pelt. Ons advies en vakmanschap krijg je erbovenop. Wij adviseren je om eerst met een showroomadviseur in jouw buurt contact op te nemen.

PRIJZEN

Onze geschuurde samengestelde parketvloeren zijn te verkrijgen vanaf 36 euro (exclusief BTW en ongeplaatst). Indien je deze aankoop combineert met de aankoop van een keuken, maatkast of binnendeur(en), krijg je korting op het samengestelde parket. Restpartijen zijn verkrijgbaar aan interessante prijzen!

MEER INFO

  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Verschillende sorteringen van rustiek tot 1+1 bis.
  • Verschillende breedtes en lengtes. Breedte: 14, 16, 18 en 20 mm. Lengtes tot en met 2,45 m.
  • Geschuurd en onbehandeld.
  • V-groef.
  • Deze vloeren dienen steeds op de chape verlijmd of zwevend gelegd te worden.
Ik ga akkoord